6 juni 2018
10:00

Solängens BK Grön

Referat: Lerums IS Lila - Solängens BK Grön

På Nationaldagen möte vi Lerum borta på Naturgräs, vi vet om att Lerum är ett bra lag. Tyvärr får vi sämsta starten på länge 0-2 efter 2 min. Vi är helt enkelt inte på tårna med från början, vilket Lerum verkligen är och med denna start så sätter det sin prägel på matchbilden, vi stressar alldeles för mycket hela matchen igenom! Vi kommer aldrig riktigt igång med vårt vanliga fina passningespel utan det blir en hel del långbollar, bollar som slås utan tanke. Vi gör en hel del oturliga misstag med mycket boll rakt in i mitten och detta straffar sig och vi tappar in ett par mål på detta. Vi tappar tyvärr även in 2 bollar under matchen på hörnor, det gäller att verkligen gå mot boll man kanske inte alltid kommer först men det räker oftast att vara där och störa. I andra perioden spelar vi ganska bra och lyckas reducera med 2 mål under denna period. Tyvärr får vi inte till det i sista perioden och förlorar matchen med 4-6. Vi kämpar dock på bra matchen igenom och ger aldrig upp men vi får tyvärr inte spelet att stämma idag.